Reserveer

VACATURE SOUS-CHEF

IN ALMERE

Als Sous Chef geef jij samen met de Bedrijfsleider leiding aan het keukenteam! Je bent creatief, enthousiast en weet hoe je anderen kunt motiveren. Ben jij dit? Dan zijn wij op zoek naar jou als

SOUS-CHEF
FULLTIME | APOLLO HOTEL ALMERE

Modern, futuristisch en centraal. Dat is Apollo Hotel Almere City Centre. Het hotel ligt naast de stadschouwburg, om de hoek van alle winkels. Wist jij dat er zo veel te bekijken is in Almere? Architectonische hoogstandjes zijn er volop, maar ook de Oostvaardersplassen kun je aanbevelen bij jouw gasten. Amsterdam en Utrecht zijn binnen handbereik, binnen 40 minuten sta je op het Centraal Station! Wat het hotel uniek maakt is de Bierfabriek, de publiekstrekker van Almere. We brouwen hier ons eigen bier en serveren boerderijkip van de houtskool BBQ. En… als onze medewerker vertel jij graag de leukste plekjes in de omgeving!

HOE ZIET JOUW DAG ALS SOUS-CHEF ERUIT BIJ DE BIERFABRIEK ALMERE?

De mise en place is gedaan en jouw brigade staat in de startblokken om de show te beginnen. Jij hebt je culinaire en creatieve uitspattingen weten om te zetten naar een heerlijk gerecht. Ook de keukenbrigade weet wat er van ze wordt verwacht! Je bent in staat je team te motiveren en je zorgt voor een optimale sfeer. Je bent sociaal, flexibel, creatief en geïnteresseerd. Door jouw enthousiasme betrek jij je team overal in. Daarnaast ben je ambitieus en wil je in de toekomst graag de stap maken naar Chef kok. Bij de Bierfabriek Almere investeren wij in jou én bieden wij jou concrete doorgroeimogelijkheden.

WAT MAAKT JOU DE PERFECTE AANVULLING OP ONS TEAM?

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl

Solliciteer nu

  • UPLOAD JE CV
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, doc, docx.

Wat nog meer...

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

More

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

Kijk rond in de fabriek!

360 graden tour

Benieuwd hoe het er bij ons binnen uit ziet? Hier kun je alvast een kijkje nemen in de Bierfabriek!

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Almere, evenementen, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.