Reserveer

VACATURE
ZELFSTANDIG WERKEND KOK

IN ALMERE

DE BIERFABRIEK ALMERE

Bierfabriek een unieke combinatie van brouwerij, restaurant en café. In 2011 gestart in hartje Amsterdam, in 2014 opende de tweede vestiging in Delft en begin 2017 openden we ook in Almere onze deuren. Midden in ons restaurant brouwen we onze exclusieve bieren die je als gast ook nog eens zelf kunt tappen. De specialiteit van het eenvoudige maar met zorg samengestelde menu is het boven de houtskool BBQ gegrilde boerderijkippetje. Daarnaast liggen er op iedere tafel doppinda’s van het huis, waarvan je de schillen op de grond mag gooien. Dit draagt bij aan het eigenwijze karakter van de Bierfabriek. Op vrijdag en zaterdag verandert Bierfabriek in Nachtfabriek en spelen onze DJ’s vanaf een uurtje of 10. De Bierfabriek Almere is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels.

HOE ZIET JOUW DAG ALS ZELFSTANDIG WERKEND KOK ERUIT BIJ DE BIERFABRIEK ALMERE?

De mise en place is gedaan en jij staat in de startblokken om de show te beginnen. Jij hebt je culinaire en creatieve uitspattingen weten om te zetten naar een heerlijk gerecht. Verder ben jij in samenwerking met de Chefkok verantwoordelijk voor de bereiding van onze bourgondische gerechten. Onze trots is het BBQ boerderijkippetje en we vinden het dan ook belangrijk dat je ernaar streeft om deze zo goed mogelijk te bereiden en de kwaliteit constant te houden. Ook een schone en georganiseerde keuken hoort bij jouw verantwoordelijkheden. Je bent sociaal, flexibel, creatief en geïnteresseerd. Door jouw enthousiasme betrek jij je team overal in. Daarnaast ben jij ambitieus en heb jij ambitie om hogerop te klimmen. Bij de Bierfabriek Almere investeren wij in jou én bieden wij jou concrete doorgroeimogelijkheden.

WAT MAAKT JOU DÉ AANVULLING VAN ONS TEAM?

WAT WERKEN BIJ DE BIERFABRIEK EN APOLLO HOTELS ZO TOF MAAKT?

Solliciteer nu

  • UPLOAD JE CV
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, doc, docx.

Wat nog meer...

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

More

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

Kijk rond in de fabriek!

360 graden tour

Benieuwd hoe het er bij ons binnen uit ziet? Hier kun je alvast een kijkje nemen in de Bierfabriek!

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Almere, evenementen, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.