Reserveer

Bier Restaurant,
Bourgondische,

centraal, historisch,

Reserveren

Ons bier restaurant bevindt zich in het centrum van Amsterdam in een monumentaal pand met oude en moderne elementen gecombineerd straalt dit een gezellige sfeer uit waar je kan genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten.
Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. Onze specialiteit is het langzaam gegaarde Franse boerderijkippetje, maar uiteraard serveren we ook andere bourgondische gerechten en vegetarische opties.

 

UIT ETEN MET EEN GROTE GROEP
We zijn erg geschikt voor groepen die uit eten willen of gezellig willen borrelen in Amsterdam. Hiervoor hebben we speciale groepsmenu’s samengesteld en kan je je eigen biertjes tappen aan onze taptafels. Groepen groter dan 6 personen en/of taptafels kunnen alleen via mail of telefonisch gereserveerd worden, zo kunnen we je meer informatie geven en meedenken met jou wensen!

LANGZAAM GEGAARD FRANS BOERDERIJKIPPETJE
Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei. Het heeft ruimschoots de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. 24 uur lang wordt het kippetje gemarineerd in olijfolie en verse kruiden alvorens gegrild te worden boven de houtskool. Hierdoor heeft het een unieke smaak die goed past bij de huisgebrouwen bieren uit onze brouwerij.

 

*N.B. ‘Fun & Quality’, dat is ons motto. We doen er alles aan om dit te waarborgen, want we willen graag dat iedereen kan genieten van ons concept. Vrijgezellenfeesten maken dit vaak lastig. Om die reden zijn we helaas genoodzaakt deze te weigeren.*