Reserveer

Bourgondische gerechten
gezellig restaurant

Reserveren

Welkom in ons restaurant

Op zoek naar een gezellig restaurant in Amsterdam? Bij Bierfabriek Amsterdam geniet je van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. Onze specialiteit is het langzaam gegaarde Franse boerderijkippetje, maar uiteraard serveren we ook andere bourgondische gerechten en vegetarische opties.

 

LANGZAAM GEGAARD FRANS BOERDERIJKIPPETJE

Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei. Het heeft ruimschoots de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. 24 uur lang wordt het kippetje gemarineerd in olijfolie en verse kruiden alvorens gegrild te worden boven de houtskool. Hierdoor heeft het een unieke smaak die goed past bij de huisgebrouwen bieren uit onze brouwerij.

 

UIT ETEN MET EEN GROTE GROEP

We zijn erg geschikt voor groepen die uit eten willen of gezellig willen borrelen in Amsterdam. Hiervoor hebben we speciale groepsmenu’s samengesteld en kan je je eigen biertjes tappen aan onze taptafels. Groepen groter dan 6 personen en/of taptafels kunnen alleen via mail of telefonisch gereserveerd worden, zo kunnen we je meer informatie geven en meedenken met jou wensen!


Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 willen wij graag met elke groep samen de mogelijkheden bespreken. 

INFO EN RESERVEREN KAN VIA TELEFOON OF E-MAIL


 

*N.B. ‘Fun & Quality’, dat is ons motto. We doen er alles aan om dit te waarborgen, want we willen graag dat iedereen kan genieten van ons concept. Vrijgezellenfeesten maken dit vaak lastig. Om die reden zijn we helaas genoodzaakt deze te weigeren.*

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

Meer

Werken bij
Bierfabriek

Vacatures

Ben jij een hardwerkende en gezellige collega die onze gasten zich thuis laat voelen?

Meer

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

Meer

Boek een
tafel

Reserveringen

Meer

Voor de laatste updates over Bierfabriek Amsterdam, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.