Reserveer

VACATURE
BAR SUPERVISOR
In Amsterdam

Wij hebben een vacature voor Bar Supervisor

Reageer jij op de vacature Bar Supervisor in Amsterdam? Bierfabriek is brouwerij en ook restaurant in één. Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Delft maar ook in Almere. We brouwen ons eigen bier en serveren bourgondische gerechten. Apetrots zijn we onder andere op onze signature dish: het langzaam gegaarde boerderij kippetje. Dat onze gasten zich thuis voelen vinden we het allerbelangrijkst. Daarom mogen zij zelf tappen, het kippetje met de handen eten en de schillen van de gratis pinda’s op de grond gooien. In Amsterdam serveren wij per week intussen zo’n 1.500 couverts.  Vacature BarSupervisor ook!

Onze Bar Supervisor…
… is onder andere verantwoordelijk voor het goede verloop van de avond. Je geeft, samen met de Restaurantmanager en collega Supervisors, leiding aan circa 5 pt/ft barmedewerkers. Ook houd je de service op een zo hoog mogelijk niveau en zorg je ervoor dat iedereen georganiseerd te werk gaat. Daarnaast bewaakt je de ontspannen sfeer in het restaurant en onder het personeel.  Voor deze functie is een goede kennis van bieren vereist, onze brouwmeester zal je daarmee bekend maken. Daarnaast hebben wij recentelijk ons biercocktail menu gelanceerd in Bierfabriek. Dit project zal de komende tijd, onder jou supervisie, verder ontwikkeld worden. Om deze reden is ervaring met en kennis van cocktails een hele grote pré.

Wat bieden wij jou:

Als Bar Supervisor ben je in ieder geval:

Zoeken we jou? Laat je horen via het sollicitatieformulier hier onder!

Solliciteer nu:

  • UPLOAD JE CV
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Werken bij
Bierfabriek

Vacatures

Ben jij een hardwerkende en gezellige collega die onze gasten zich thuis laat voelen?

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

Boek een
tafel

Reserveringen

Van plan bij ons te komen eten? Leuk! Vergeet niet te reserveren, dan houden we een plekje vrij.

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Amsterdam, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.