Reserveer

VACATURE CHEF

In Amsterdam

CHEF-KOK – BIERFABRIEK AMSTERDAM

Bierfabriek is brouwerij en restaurant in één met vestigingen in Amsterdam, Delft en Almere. We brouwen ons eigen bier en serveren bourgondische gerechten. Apetrots zijn we op onze signature dish: het langzaam gegaarde boerderijkippetje. Dat onze gasten zich thuis voelen, vinden we het allerbelangrijkst. Daarom mogen zij zelf tappen, het kippetje met de handen eten en de schillen van de gratis pinda’s op de grond gooien.

Onze Chef-kok…

Is eindverantwoordelijk voor de algehele keuken, het menu, (voor)bereiding van de gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinaire niveau van het Bierfabriek concept. Ons menu is samengesteld op basis van biologische en maatschappelijk verantwoorde ingrediënten. Gerechten bereid met verse ingrediënten met een eerlijke prijs. De nadruk van de functie ligt op het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces. De Chef-kok bewaakt te allen tijde het in het concept beschreven assortiment, presentatie, bereiding (recept) en creeërt een werkomgeving conform HACCP standaarden.

Wat houdt de functie concreet in?

Wat verwachten wij verder van jou?

Zijn wij op zoek naar jou? Reageer via het sollicitatie formulier hieronder!

Solliciteer nu:

  • UPLOAD JE CV
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

Meer

Werken bij
Bierfabriek

Vacatures

Ben jij een hardwerkende en gezellige collega die onze gasten zich thuis laat voelen?

Meer

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

Meer

Boek een
tafel

Reserveringen

Meer

Voor de laatste updates over Bierfabriek Amsterdam, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.