Reserveer

VACATURE
BIERISTA
In Amsterdam

Word jij onze nieuwe Bierista in Amsterdam? Bierfabriek is brouwerij en restaurant in één met vestigingen in Amsterdam, Delft en Almere. We brouwen ons eigen bier en serveren bourgondische gerechten. Apetrots zijn we op onze signature dish: het langzaam gegaarde boerderijkippetje. Dat onze gasten zich thuis voelen, vinden we het allerbelangrijkst. Daarom mogen zij zelf tappen, het kippetje met de handen eten en de schillen van de gratis pinda’s op de grond gooien.

Onze Bierista…

heeft alle eigenschappen van een medewerker bediening maar heeft daarnaast ook een passie voor ambachtsbier. Als je bij ons komt werken krijg je een volledige Bierista bieropleiding aangeboden waarin je diverse aspecten van het vak leert. Aan het einde van de opleiding ben jij dus een echte bierprofessional!

Naast de opleiding tot bier professional ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Je krijgt energie doordat je het onze gasten naar hun zin maakt en ze een onvergetelijke avond bezorgt. Je kan de gast met jouw kennis enthousiasmeren over bier, werkt goed samen en bent stressbestendig. We zijn een groot restaurant waar elke dag geknald wordt! Samen met je collega’s zorg je dat de avond zo soepel mogelijk verloopt en alle gasten met een glimlach de zaak weer verlaten.

Wat bieden wij jou:

Als Bierista/Medewerker Bediening ben/heb je in ieder geval:

Solliciteren:
Ben jij de flexibele, ambitieuze en enthousiaste medewerker waar we naar op zoek zijn? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Verras ons met jouw motivatie en CV en stuur deze dan zo snel mogelijk op.

Solliciteer nu:

 • UPLOAD JE CV
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.

  Wat nog meer...

  Meetings

  Huur onze Beerlounge

  Voor vergadering of bedrijfsuitje in het centrum van Amsterdam.

  Meer

   

  Vacature

  Wordt Bierfabrieker!

  Ben jij een hardwerkende en gezellige collega die onze gasten zich thuis laat voelen?

  Meer

  Tap Tafels

  Tap je eigen bier

  Gezellig rond de tafel met vrienden en zelf je biertje tappen
  Reserveer nu met een groep je eigen taptafel!

  Meer

  Onze bieren

  Gebrouwen voor gezelligheid

  Ontdek onze zeer toegankelijke bieren:
  blond, IPA, Red Ale, Triple en Porter

  Meer

  Voor de laatste updates over Bierfabriek Amsterdam, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.