Reserveer

Groepen
VAN BEDRIJFSUITJE
TOT VERJAARDAG

Bierfabriek beschikt over meerdere, grote en gedeeltelijke ruimtes, graag gaan we met iedere groep in gesprek over onze mogelijkheden om er samen een leuk en gezellig event van te maken!

We zijn erg geschikt voor grote groepen die gezellig bij ons willen lunchen, dineren of borrelen. Vanaf 6 personen hebben we de taptafels en voor grote groepen kan gehele Taphuis afgehuurd worden of liever privé dan hebben we de graanzolder als optie, goed voor vergaderingen en workshops.

Graanzolder

Taphuis

 

 

 

 

 

 

 

Vergadering, bedrijfsuitje, meeting of afstudeerfeestje; we denken graag samen met jou na over de invulling ervan en zorgen ervoor dat je op de avond zelf zorgeloos kunt genieten. We hebben diverse arrangementen, het borrel menu en diner menu in combinatie met het drankmenu. Onze arrangementen zijn minimaal voor 2 uur is en maximaal voor 4 uur. Bekijk het diner menu hier.

 

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

Meer

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

Meer

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

Meer

GEZOCHT:
BIERFABRIEKER

Kom jij bij ons werken?

Kolonel Kip, Bierbrigadier, Chef Sop…wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Bierfabriekers!

Meer

Voor de laatste updates over Bierfabriek Delft, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt. Tot snel bij Bierfabriek!