Reserveer

Stoere gerechten 
gezellig restaurant

Reserveren

Welkom in ons restaurant

Op zoek naar een gezellig restaurant in Delft? Bij Bierfabriek Delft geniet je van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. Onze specialiteit is het boerderijkippetje van de houtskool BBQ, maar uiteraard serveren we ook andere bourgondische gerechten.


FRANS BOERDERIJKIPPETJE VAN DE HOUTSKOOL BBQ

Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei en heeft ruimschoots de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. 24 lang wordt het gemarineerd in olijfolie en verse kruiden, alvorens gegrild te worden boven de houtskool BBQ. Hierdoor heeft het een unieke smaak die goed past bij de huisgebrouwen bieren uit onze brouwerij.

 

UITETEN MET EEN GROTE GROEP

Ons restaurant is erg geschikt voor grote groepen die willen uiteten in Delft. Hiervoor hebben we speciale groepsmenu’s samengesteld.  Voor onze taptafels, ook erg geschikt voor groepen, hebben we taptafelmenu’s gemaakt. Deze 2-gangen-diners worden Shared Dining style geserveerd. Op grote schalen, om te delen. Voor meer informatie over deze menu’s vraag ernaar bij het maken van je reservering.

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

Meer

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

Meer

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

Meer

GEZOCHT:
BIERFABRIEKER

Kom jij bij ons werken?

Kolonel Kip, Bierbrigadier, Chef Sop…wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Bierfabriekers!

Meer

Voor de laatste updates over Bierfabriek Delft, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt. Tot snel bij Bierfabriek!