Reserveer

KIPPETJE
BIERTJE
BOOTJE

Make reservation Reserveren

Een rondvaart doen op de Delftse grachten en genieten van bier & kip. Dat zijn de betere activiteiten op een zomerse dag in Delft. Rondvaart Delft & Bierfabriek regelen het voor je!

We hebben twee opties:

Ticket kopen en gaan!
Zin om door het mooie Delft te varen en een hapje te eten? Ga dan voor het ticket à €24,50 per persoon. Met dit ticket kun je een rondvaart met Rondvaart Delft doen en een kippetje eten en biertje drinken bij Bierfabriek! Tickets zijn te verkrijgen aan de kassa bij Rondvaart Delft en bij Bierfabriek. Hoe werkt het? Dat lees je in de spelregels.

De opstapplaats van Rondvaart Delft is op Koornmarkt 113 in Delft.

 

Boottocht, proeverij en diner op aanvraag
Ben je met een groep en wil je een speciaal uitje organiseren? Ga dan met z’n allen varen met Rondvaart Delft, doe een bierproeverij op de boot en ga daarna bij Bierfabriek borrelen of eten. Interesse? Neem contact op via delft@bierfabriek.com en plaats je aanvraag. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en stellen we met jou een lekker menu samen. We vertellen je dan natuurlijk ook hoe het allemaal in z’n werk gaat. Reserveren kan vanaf 6 personen.

Fijne zomer!

Wat nog meer...

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

GEZOCHT:
BIERFABRIEKER

Kom jij bij ons werken?

Kolonel Kip, Bierbrigadier, Chef Sop…wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Bierfabriekers!

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Delft, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt. Tot snel bij Bierfabriek!