De maand december, een supergezellige maand maar het kan ook stressvol zijn. Iedereen wil wat anders en voor iedereen wat bedenken kan heel lastig zijn. Hieronder hebben we daarom een lijst met leuke betaalbare cadeaus voor de feestdagen. Zo kan je vol op genieten van deze maand. 

Het is DE maand voor spelletjes en daarom is dit dan ook het eerste op het lijstje.

Het bierspel: Hét spel voor alle echte gezellige Bier-kanjers! Een waanzinnig doldwaas en lachwekkend spel met knotsknettergekke opdrachten met als doel om zoveel mogelijk punten te vergaren. 

TruthDarePong: Een superleuk spel om het ijs te breken tijdens kerst. TruthDarePong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen in elke cup zit ook een Truth or Dare opdrachtkaartje. Als de bal in jouw cup valt dan moet je eerst je drinken opdrinken en daarbij of de waarheid (blauwe cup) vertellen of de opdracht (rode cup) uitvoeren. Weiger je te antwoorden of de opdracht uit te voeren, kan je dit afkopen met een SHOTJE!

Bordspel Kheper Games Beer: Een bordspel dat heel simpel is en om tussen de kerstgerechten door te spelen. Altijd gezellig, INSTAND PARTY…. JUST ADD BEER. 

🎄🎄🎄

Zelf altijd al je willen weten hoe bier wordt gebrouwen of misschien wil je het zelf wel proberen. Wacht dan niet tot 1 januari. Geef een bierboek cadeau of hou hem stiekem zelf. 

Bierbrouwen voor starters: Er worden zoveel verschillende bieren gebrouwen over de hele wereld. Maar hoe moet dat nu eigenlijk?  In dit boek wordt een volledige uitleg gegeven in 7 stappen. Bij de tekst staan veel afbeeldingen zodat je precies weet wat je moet doen. Om te voorkomen dat je wel iets doet, maar eigenlijk niet weet waarom, wordt er in dit boek uitgebreid verteld waar bepaalde stappen voor nodig zijn.

Verander water in bier: Verander water in bier leert hoe je zelf thuis een lekker bier kunt bierbrouwen. Naarmate het leerproces vordert, kom je als brouwer voor vragen te staan waar de auteur in dit boek antwoorden op geeft. Het biedt de modernste inzichten in hoe je thuis het beste bier maakt. Inclusief goede recepten! 

🎄🎄🎄

Bier is natuurlijk heerlijk in combinatie met eten maar je kan er ook heel goed mee koken. Een kookboek in combinatie met bier is daarom een superleuk cadeau voor onder de kerstboom. Misschien bevindt zich het perfecte kerstgerecht wel in dat kookboek.

Bier & food: In dit inspirerende boek neemt culinair journalist Puck Kerkhoven je mee in de bierkeuken. Ze laat zien dat speciaalbier lokaal, ambachtelijk, onafhankelijk en helemaal hot is. Bier en bitterballen, die combi kennen we allemaal, maar ooit gedacht aan bier en biefstuk, bier en Thaise curry, bier en asperges of bier en chocola? 

Bapas: De Belgische kwaliteitsbieren zijn wereldvermaard en het is al langer bekend dat een biertje bij sommige gerechten geweldig kan smaken. Maar hoe komt dat? Auteur Karl Van Malderen is een voorloper in wat men in het jargon bierpairing noemt, het ontwikkelen van verrassende recepten bij een bepaald soort bier. In ‘Bapas’ vertelt hij je meer over zijn bierpairing-methode.

Food + bier: Dit boek bevat zo’n 80 gevarieerde recepten van over de hele wereld en uitleg over welke biersoorten daar het beste bij passen. Van kleine bier-bites tot stevige hoofdgerechten. Van vlees tot vis en vegetarisch, van Aziatisch tot Libanees. Elk recept bevat een suggestie voor het beste brouwsel om bij het gerecht te serveren.

🎄🎄🎄

Voor de mensen die creatief zijn maar ook van een lekker biertje houden hebben we drie super creatieve producten gevonden.

Nanoblock Beer: Kawada nanoblocks pul bier! Wil jij je vrienden eens een leuk, uniek cadeautje geven en weet je dat ze van een lekker pintje houden, dan is dit een ideaal cadeau voor hun. Het is alcoholvrij, 0 calorieën en ook nog eens heel leuk om te bouwen: het Kawada Nanoblocks biertje.

BeerAddicted: Als je je favoriete bieren drinkt, gooi de doppen /kroonkurken dan niet weg! Je kunt er 77 pinnen op het “International Beer Caps challenge-bord” en er een waar kunstwerk van maken! 

Bierzeep: Voor de onvervalste bierliefhebber die nooit genoeg krijgt van bier, ook niet onder de douche… Ook geschikt voor de veganist of mensen met een gevoelige huid. Bierzeep met 45% reststroom ingrediënten (olijfolie, bier, en bierbostel).

Succes met het vinden van het perfecte cadeau en we hopen dat we het jullie wat makkelijker hebben gemaakt. Alvast fijne feestdagen!