Over ons
Bierfabriek

 

EEN VERIEUWEND CONCEPT

In een monumentaal pand op het Rokin in hartje Amsterdam brouwde in 2011 Bierfabriek haar eerste bieren. De vernieuwende combinatie tussen brouwerij en restaurant, geesteskind van de Italiaanse horeca ondernemer Andrea Possa, opende haar deuren. “Het idee is prachtig in al zijn eenvoud, uit eten in een brouwerij. Mooie eigen gebrouwen bieren en een overzichtelijk maar met zorg samengestelde kaart met eerlijke, bourgondische gerechten. Voeg daar een handvol doppinda’s op elke tafel aan toe en je hebt de Bierfabriek te pakken”, aldus Possa.

Graan

GROOTSTE BROUWER VAN NEDERLAND?

Inmiddels heeft de Bierfabriek met 3 locaties. In 2014 opende een tweede Bierfabriek in Delft haar deuren en begin 2017 werd een derde brouwerij geopend in Almere. 

Graan

TIJDLOZE KLASSIEKERS

Sinds de opening in 2011 is de receptuur van de bieren steeds verder verfijnd. “Het resultaat is dat we nu 3 hele mooie volwassen bieren hebben staan”, vertelt meester-brouwer Wesley Aarse. Ze worden allemaal gekenmerkt door hun toegankelijke aard zonder aan karakter in te leveren.

Bierfabriek gaat er prat op altijd kwaliteit te leveren door dicht bij haarzelf te blijven. Verwacht dus geen eindeloos aantal smaken met fel gekleurde labels. Maar een gedegen assortiment van hoogstaande bieren die elk de potentie hebben tijdloze klassiekers te zijn.

Graan