Reserveer

Elkaar ontmoeten,
in ons café,

gezellig

Reserveren

Welkom in ons café

Naast brouwerij en restaurant, zijn we ook een café. Vanaf begin 2017 kun je hier terecht om gezellig biertjes te drinken aan de bar of deze zelf te tappen aan één van onze taptafels. Borrelen met vrienden of misschien wel een dansje doen op de vrijdag- of zaterdagavond. Onze barmannen, -vrouwen en DJ’s gaan ervoor zorgen dat dat kan!

 

TAPTAFELS

Gezellig borrelen met vrienden of collega’s, terwijl je zelf ons bier tapt. Dat kan aan één van onze taptafels. Deze tafels beschikken over een eigen tap, waaruit je zelf onze huisgebrouwen VALS ALARM  (Red ale) en SCHAFTTIJD (IPA) en ons speciale ongefilterde PUUR (pilsner) tapt. Onze happen serveren we aan deze tafels Shared Dining style, op grote houten planken, om te delen.

Nachtfabriek - Bierfabriek Amsterdam

Nachtfabriek

Op vrijdag- en zaterdagavond na 21.00 uur verandert Bierfabriek in Nachtfabriek. DJ’s en regelmatig live muzikanten spelen dan de fijnste tunes zodat jij lekker kunt dansen. In onze agenda houden we jullie straks op de hoogte van de geplande events.

Agenda

Wat nog meer...

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

More

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

Kijk rond in de fabriek!

360 graden tour

Benieuwd hoe het er bij ons binnen uit ziet? Hier kun je alvast een kijkje nemen in de Bierfabriek!

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Almere, evenementen, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.