Reserveer

Stoere gerechten, eerlijke ingrediënten, lekker uiteten

Reserveren

Welkom in ons restaurant

Lekker uiteten in Almere? Vanaf begin 2017 kun je bij Bierfabriek genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. Onze specialiteit is het boerderijkippetje van de houtskool BBQ, maar uiteraard serveren we ook andere bourgondische gerechten.

 

FRANS BOERDERIJKIPPETJE VAN DE HOUTSKOOL BBQ

Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei en heeft ruimschoots de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. 24 uur lang wordt het gemarineerd in olijfolie en verse kruiden, alvorens gegrild te worden boven de houtskool BBQ. Hierdoor heeft het een unieke smaak, die goed past bij de huisgebrouwen bieren uit onze brouwerij.

 

UITETEN MET EEN GROTE GROEP

Dankzij onze grote oppervlakte zijn we erg geschikt voor grote groepen die willen uiteten in Almere. Hiervoor hebben we speciale menu’s samengesteld.  Voor onze taptafels, ook erg geschikt voor groepen, hebben we taptafelmenu’s samengesteld. Deze 2-gangen-diners worden Shared Dining style geserveerd. Op grote schalen, om te delen.

 

Wat nog meer...

Grote groepen

Groepsdiners

Dankzij onze ruime locatie zijn we erg geschikt voor heerlijke diners met grote groepen.

More

Bedrijfsuitje & meetings

Uit met collega’s

Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Denk eens aan Bierfabriek.

More

Contact & route

Zo bereik je ons

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Tot horens!

More

Kijk rond in de fabriek!

360 graden tour

Benieuwd hoe het er bij ons binnen uit ziet? Hier kun je alvast een kijkje nemen in de Bierfabriek!

More

Voor de laatste updates over Bierfabriek Almere, evenementen, leuke nieuwtjes en andere gezelligheid, volg ons op Facebook en Instagram. Daar houden we je op de hoogte van alles wat er bij ons speelt.