Reserveer

Stoere gerechten, eerlijke ingrediënten, lekker uiteten

Bierfabriek Almere - Brouwerij

Welkom in ons restaurant

Lekker uiteten in Almere? Vanaf begin 2017 kun je bij Bierfabriek genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. Onze specialiteit is het boerderijkippetje van de houtskool BBQ, maar uiteraard serveren we ook andere bourgondische gerechten.

Bierfabriek Almere - Restaurant

FRANS BOERDERIJKIPPETJE VAN DE HOUTSKOOL BBQ

Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei en heeft ruimschoots de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. 24 uur lang wordt het gemarineerd in olijfolie en verse kruiden, alvorens gegrild te worden boven de houtskool BBQ. Hierdoor heeft het een unieke smaak, die goed past bij de huisgebrouwen bieren uit onze brouwerij.

UITETEN MET EEN GROTE GROEP

Dankzij onze grote oppervlakte zijn we erg geschikt voor grote groepen die willen uiteten in Almere. Hiervoor hebben we speciale menu’s samengesteld.  Voor onze taptafels, ook erg geschikt voor groepen, hebben we taptafelmenu’s samengesteld. Deze 2-gangen-diners worden Shared Dining style geserveerd. Op grote schalen, om te delen.